Ratatouille Cannelloni

Allt är inte grädde och härligt smöriga såser. Ibland håller jag mig faktiskt på den slanska linjen . Som det här påhittade receptet. Som alltid är det din egen kreativitet som sätter gränser. Här en liten fingervisning om vad en Cannelloni kan innehålla.
 
 
 
Recept.
Färdiga Cannelloni ruller. Eller gör dom själv om tid finnes
Zucchini
Paprika
Körsbärstomater
Plommontomater på burk. Hela
Purjolök
Gullök
Vitlök
Chili
Basilika
Timjan
Salt
Peppar
olivolja
vitvinsvinäger
rörsocker
Parmesan
 
Gör så här: Hacka gullök, purjolök och vitlök. Fräs i panna till fin färg. Häll i hackad paprika. Puttra i ca tio minuter till att paprika fortfarande har crunch. Häll i hackad zucchini. Puttra i några minuter. Häll i hackad körsbärstomat. Krydda med lite timjan. salt och pepper.
 
Tomatsåsen: Mixa plommontomaterna i mixer. Häll i kastrull. Tillsätt vitvinsvinäger enligt egen smak. Häll i en gnutta rörsocker. Salta och peppra. I slutet strimla i basilika efter tycke.
 
Sätt ugnen på 220 grader. Olja in en plått eller kärl. Fyll Cannellonis med grönsaksröran (ratatouille) i rören. Man klarar lätt 5 st per person. Till sist häll på tomatsåsen och riv parmesan över allt. Ca 20-25 minuter tar det.
 
Smaklig spis
 
/Massimo

Kommentera inlägget här :