För två veckor sedan var jag och arbetade med Norbert igen och hans tryffelbonanza. Denna gång på Lisa Elmqvist i Östermalmshallarna. Köksmästare Stefan Eckert står som vanligt och styr skutan med säker hand. Osynligt för gäster och hallbesökare finns det det ett "prepp"kök där vi förbereder tryffelrätterna för ca 150 gäster. Här kommer ett urval av bilder.








Lisas rimmade lax med tryfferad blomkål á la crème

Ankleverterrin med aprikosbrioche, aprikossås, machesallad samt en tryfferad vinegrett

Tryfferad ostron – och jordärtskocksoppa med ostronmousseline och löjrom

Ångad hälleflundra på rotsaksbädd med tryfferad hollandaisesås

Blomkålstimbal med Västerbotten, hummer samt en tryffelmajonnäs

Grillad piggvarsfilé med mandelpotatispuré, sockerärtor och tryffelsmör

Husets tryfferade Chèvre

Chokladparfait på tryfferad vit nougat med hallonkompott.

Norbert fortsätter sin tryffelresa medans jag själv ska förbereda en AW på ett företag och en stundande 80-årsfest i Norrrländska smaker
Arrivederci
/Massimo