Tryffel på Lisa Elmqvist med Norbert

För två veckor sedan var jag och arbetade med Norbert igen och hans tryffelbonanza. Denna gång på Lisa Elmqvist i Östermalmshallarna. Köksmästare Stefan Eckert står som vanligt och styr skutan med säker hand. Osynligt för gäster och hallbesökare finns det det ett "prepp"kök där vi förbereder tryffelrätterna för ca 150 gäster. Här kommer ett urval av bilder.
 
 
 
 
 
 
 
Lisas rimmade lax med tryfferad blomkål á la crème
 
Ankleverterrin med aprikosbrioche, aprikossås, machesallad samt en tryfferad vinegrett
 
Tryfferad ostron – och jordärtskocksoppa med ostronmousseline och löjrom
 
 
 
 
Ångad hälleflundra på rotsaksbädd med tryfferad hollandaisesås
 
Blomkålstimbal med Västerbotten, hummer samt en tryffelmajonnäs
 
 
Grillad piggvarsfilé med mandelpotatispuré, sockerärtor och tryffelsmör
 
Husets tryfferade Chèvre
 
Chokladparfait på tryfferad vit nougat med hallonkompott.

Norbert fortsätter sin tryffelresa medans jag själv ska förbereda en AW på ett företag och en stundande 80-årsfest i Norrrländska smaker
 
 
 
 
 
 
Arrivederci
 
/Massimo
Taggar: lisa elmqvist, tryffel, östermalmshallarna;

Kommentera inlägget här :